dilluns, 19 de maig del 2008

Sant Pol - corriol can Carreres – Pineda - Sant Pol

18 de maig de 2008

Elebikers: Xavi i Pedro.

Aquest corriol entre mig del bosc i sense gran dificultat tècnica pot ser una opció per introduir-nos en el mon dels corriols si encara no hem sortit dels camins. Si eres un expert trobaràs un bosc exuberant i una baixada de la que gaudiràs com poques vegades. El trajecte no te gaires forats, ni pendents difícils, el que si has d’anar atent es a més d’una branca que travessa el camí. Si ens fas cas la propera sortida et veurem per aquest corriol.



Ver mapa más grande

Dades tècniques:

Trajecte: Sant Pol de Mar, Golinons, Sant Andreu, camí Can Carreres, corriol que baixa fins el camí de Sant Andreu, Can Pallofa, Pineda, Calella i Sant Pol.
Distancia: 21 km.
Punt més alt: 295 m. (inici corriol)
Altura acumulada: 350 m.

Arribarem a la plaça de Sant Andreu a la pista de Calella cap a Horsavinyà. Des de Snta Pol podem sortir des de la plaça de l’Hotel (camí descrit al mapa i amb detall al circuit descrit en el camí vell d’Horsavinyà) o podem anar primer a Sant Cebrià i pujar fins les antigues escombraries de Calella. Un cop a Sant Andreu veiem el camí que baixa directe fins a Pineda, però el que agafarem es el que puja a la nostra dreta. No molt pendent deixem a la nostra esquerra un petit grup de cases i no gaire després arribem a un trencall cap a l’esquerra: es el nostre corriol!. Sense cap mena de possible error baixem per aquest corriol fins arribar al camí que baixa des de Sant Andreu. Al poc hem de travessar un cabalós rierol que creua el camí. Baixem fins trobar Can Pallofa on unes torrades amb embotit tenen efectes màgics sobre els elebikers.
La pista asfaltada condueix ràpidament fins a Pineda de Mar. Seguint pel passeig marítim amb un ambient preestiuenc arribem a Calella. Al final de tot pugem les escales al costat de la piscina i per la vorera, amb precaució de no empènyer als vianants, arribem a la Roca Grossa i després pel camí a la vora de la via del tren passegem pel costat de la platja fins a Sant Pol.



Inici del corriol




El camí de Sant Andreu espectacular



Arribem a la platja



El far de Calella



Sant Pol des de la Roca Grossa

1 comentari:

coach ha dit...

Hola Pedro. Sóc el Xavi.Gràcies pels ànims! X cert, molt currat això!
T'adjunto el link de les fotos de la marxa per si no les has vist
http://picasaweb.google.com/marxadelavallalta