diumenge, 31 de maig del 2009

Marxa de la Vallalta 2009. Amb la curta hem tingut prou

Amb la curta hem tingut prou, penseu que dels 1000 metres llargs de desnivell, com a mínim, 600 eren a la curta d’uns aproximadament 14 kilòmetres.

Ens ha agradat molt el recorregut que s’ho havien “currat” de valent els organitzadors.

Al petit parc de la plaça les inscripcions eren ràpides, sense cues, tot i que hi havia molta gent. No entraré en detalls de la pujada per Herois ja que es la que més mania li tenim els elebikers. Ja a la vall de Golinons hem arribat al primer corriol que puja fins l’hípica. El petit embús ens ha servit per escalfar cames amb tranquil•litat. Després només us puc dir que hem baixat, hem pujat, hem tornat a baixar, després hem pujat... Podríem anomenar la com la marxa del fonoll perquè el seu aroma ens ha acompanyat tota l’estona. Les vistes des de les torretes han actuat de bàlsam a las nostres cames enrampades i també ha contribuït a la nostra millora les taronges i aigua del avituallament estratègicament situat. En arribar a Serrat d’en Mas no hem dubtat i mirant de reüll el camí que continuava cap a la segona part hem continuat de dret seguint els nostres nassos que ja oloraven la botifarra de la plaça.

Un altre deu per la organització: la mitja barra de pa tenia la quantitat justa de tomàquet amb oli i en mig la millor botifarra del mon.

LINK AMB EL BLOG DE LA MARXA

Inscripcions

Del que hem sentit i del que pensem alguns suggeriments per l’any vinent:

1. Lo de sempre: hi ha que es queixa de massa corriols molt tècnics. Per cert avui hem après que quan baixes a tota marxa, frenant com pots i amb llàgrimes d’emoció als ulls resulta que has fet una baixada tècnica. El cert es que mai es trobarà un itinerari que agradi a tothom. Des d’elebike animem a seguir a la línia dels corriols, es pot aconseguir que això sigui un tret que caracteritzi a la marxa: “si vols una marxa tècnica ves a la de Sant Pol”.

2. La pujada d’Herois no ha estat prou selectiva per estirar el grup abans del primer corriol de pujada. Per això es podria pensar en fer recorreguts en els que les primeres pujades fossin més amples.

3. El recorregut curt podria ser més assequible per animar a més gent a fer-ho i deixar més desnivell pel recorregut llarg (per hiperdones i hiperhomes).

4. Donat que es diu Marxa de la Vallalta s’hauria de recórrer més Vallalta per gaudir més de la natura tan impressionant que ens envolta.

Per acabar felicitar i agrair a tots els que heu treballat a la organització: molt bona feina, ens ho hem passat de conya. I atenció: la botifarra ja s’ha convertit en un clàssic de la marxa.

Visca la Marxa de la Vallalta 2010!



6 comentaris:

Jo_oN ha dit...

Hola Eles!!! Moltes gràcies pel vostre post. Una bona currada! De tot el que has dit em sembla que no hi ha absolutament res que no hi estigui d'acord. Tens raó amb tot.
- La tendència de crear marxes exigents? Cada cop agrada a més gent i fa adonar a molts altres que no "solo de pistas vive el biker..."
- Intentar allargar el principi per no crear embusos? També. Tot i que aquest any vaig tenir la idea de la sortida lliure, gairebé tothom estava a les 8:30 amb el ganivet a les dents...
- Repartir millor els percentatges de desnivell? També.
Tot i que l'opció de fer la curta va ser gairebé casualitat, degut al "bucle" que es creava al kilòmetre 12 del (en principi) únic recorregut ideat. No em vull ni imaginar si no arribem a tallar-la pel mig (gran decisió doncs).
- Entrar més en la Vallalta? També teniu raó. Però el fet de voltar pel municipi que ja vam començar pel '08 gairebé no el va "catar" ningú, i aquest any volíem que fos conegut per tothom.
A més, una marxa tan corriolera, si marxem cap a la Vallalta, serà difícil d'aconseguir i implica travessar pobles i fins hi tot asfalt... Aaaaargh!!!

Bé, doncs, gràcies una altra vegada pels vostres comentaris i esperem que gaudiu de totes les zones noves descobertes per poder mantenir els corriols Santpolencs i que no quedin en l'oblid.

Jordi.
SPB

JORDI M. ha dit...

una salutacio dels jabali bikers de sant cebrià. blog xulo i veig que amb bona sintonía biker.Un plaer.posa un xat,veuras que util es per fer pinya i les quedADES ENTRE voaltres.deu
Jordi

JORDI M. ha dit...

us he afegit a les nostres webs amigues.Aixi que si teniu mes visites no us extranyi...buen rollito..

elebike50 ha dit...

Ei! Gràcies Jordi, hem de continuar fent bici per Sant Pol i mantenir els corriols. Avui hem fet el de la segona part de la marxa: preciós. Passarem sovint per mantenir-lo.
Quina currada: senyalat fins i tot amb troncs!. Una abraçada.
Pedro.

Jo_oN ha dit...

i pedretes al final...

;)

elebike50 ha dit...

He tornat a pasar avui amb el meu fill petit i ¡no he vist les pedretes!, demàpassat tornarem.
Pedro